112Vandaag

Provincies

Vage stuurbeweging levert drugs en geld op

Vage beweging levert geld en drugs op

Vlaardingen – Agenten hebben een 26-jarige autobestuurder uit Rotterdam aangehouden die harddrugs in zijn voertuig had. De man maakte een vage stuurbeweging die reden was voor de politiemensen hem te controleren. Dat gebeurde op maandagmorgen op de Marathonweg in Vlaardingen.

De agenten zagen dat de man zich vreemd gedroeg, alsof hij iets wilde verstoppen. Nadat zij hem aan de kant hadden gezet bleek dit ook te kloppen. Tussen de bestuurdersstoel en handrem lag een zakje met verdovende middelen en in een sok, verstopt achter het ventilatierooster, zat ongeveer dertig gram harddrugs.

Ook namen de agenten nog een geldbedrag in beslag van enkele honderden euro’s. De politie gaat verder met het onderzoek.

To Top