112Vandaag

Provincies

Overvaller dreigt met vuurwapen en vertrekt zonder buit

Agent met politiejas

Capelle aan den IJssel – Zaterdagmiddag liep een man een supermarkt aan het Maria Danneels Erf binnen, bedreigde één van de medewerkers met een vuurwapen en vertrok zonder buit. De politie is een onderzoek gestart en spreekt graag met getuigen.

Even na half 5 bedreigde de gemaskerde overvaller een 19-jarige medewerkster van dichtbij met een vuurwapen en eiste geld. Dat had de geschrokken vrouw niet, waarna haar belager de benen nam. Hij rende de winkel uit en verdween via een steegje om de hoek.

Getuigen
De politie spreekt graag met getuigen die de man voor of na de overval gezien hebben. Hij wordt omschreven als een man van rond de 1.85m. Hij droeg een zwarte broek, een grijze hoodie, een zwart petje en gezichtsbedekking. Heeft u informatie en heeft u nog niet met de politie gesproken? Bel dan 0900-8844 of laat uw tip achter onderaan dit bericht. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

To Top