112Vandaag

Buitenland

Man steekt meisje (15) dood in stadspark net over de grens bij Venlo

logo polizei

VIERSEN – Een vijftienjarig Roemeens meisje uit het Duitse Viersen, vlak over de grens bij Venlo, is vanmiddag doodgestoken door een 25-jarige man schrijft de Telegraaf.

Het meisje werd hevig bloedend aangetroffen in een park in de Duitse stad. Een dakloze belde de politie. Het meisje werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, waar ze alsnog overleed aan haar verwondingen.

De twee hadden een relatie. Waarom de man, van Turkse herkomst, haar doodde is nog onduidelijk.

De Duitse politie zette meteen groot materieel in om de dader te kunnen vinden. Daarbij ging ook een helikopter de lucht. Later vandaag werd de man bij een politiecontrole aangehouden, maar wist hij er toch vandoor te gaan.

In de vroege avond meldde hij zich meldde hij zichzelf alsnog bij de politie. Of hij werkelijk de dader van de moord is, moet nog worden vastgesteld. De man is een bekende van de politie en zijn betrokkenheid wordt onderzocht.

To Top