112Vandaag

Noord-Brabant

Man neergestoken in Eindhoven

politiewagen met ambulance

Eindhoven – In de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 juni kregen wij een melding binnen dat er een gewonde man was gevonden in een woning aan de Sophia van Wurtemberglaan. De man werd naar het ziekenhuis gebracht en daar bleek later dat hij steekwonden had. Aangezien de man niet goed kon communiceren in het Nederlands was het lastig om te achterhalen wat er precies was gebeurd. Vermoedelijk zijn een aantal mannen zijn woning binnen gedrongen en hebben hem gestoken.

Detailopname surveillancewagen
Wij willen natuurlijk graag weten wat er daadwerkelijk is gebeurd en zijn daarom op zoek naar getuigen die ons meer kunnen vertellen. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van de Sofia van Wurtemberglaan? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. In en rond de woning zal vandaag onderzoek worden gedaan.

To Top