112Vandaag

Noord-Holland

Getuigenoproep brand in oud bedrijfspand

Politie ter plaatse bij melding

Heiloo – Vrijdagmiddag 1 juni ontstond er tegen 14.30 uur brand in een oud bedrijfspand op de Rechte Hondbosschelaan.

De brandweer was een aantal uren bezig om de brand onder controle te krijgen maar kon niet voorkomen dat het pand werd verwoest. Enkele woningen in de omgeving werden ontruimd door de rookontwikkeling.

Er werd onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand. Hieruit kwam naar voren dat er meer dan vermoedelijk sprake is geweest van brandstichting.

De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u vrijdagmiddag op of in de omgeving van de Rechte Hondbosschelaan iets gezien dat mogelijk met deze brand te maken heeft? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

To Top