112Vandaag

Noord-Brabant

Verkeersruzie leidt tot massale vechtpartij in Etten-Leur

politieagent bij ambulance

Etten-Leur – De politie onderzoekt een geweldsincident waarbij een 51-jarige vrouw uit Etten-Leur en een 23-jarige man uit Etten-Leur gewond zijn geraakt.

De politie kreeg in de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 juni 2018 net na middernacht de melding dat er door meerdere mensen gevochten werd in de Cellostraat. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen ze dat er een gewonde vrouw op de stoep lag. Een stukje verderop stond een gewonde man, die vertelde dat er een verkeersruzie was geweest elders in Etten-Leur gevolgd door een woordenwisseling in de Cellostraat en daarna een vechtpartij. Daarbij waren meerdere mensen betrokken.

Een 51-jarige vrouw uit Etten-Leur is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken. De gewonde man, een 23-jarige man uit Etten-Leur, liep vermoedelijk een steekwond op. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De politie stelt een onderzoek in naar dit geweldsincident en heeft diverse getuigen gesproken.

To Top