112Vandaag

Provincies

Met deze truc word je nooit meer geflitst!

Gisteravond regende het hard en volgden wij een auto die met bijna 100 km/u over de Capelseweg scheurde. Hier remde de bestuurder kortstondig af voor de flitspaal, om vervolgens met bijna 100km/u over de Bermweg zijn weg te vervolgen. De bestuurder wist met zijn truc de flitspaal te omzeilen, maar niet de snelheidsmeting van de achtervolgende politieauto. Hij kreeg proces-verbaal.

Maar goed, nu dan de echte truc😉 Deze werkt namelijk op alle vormen van snelheidsmeten, zelfs de achtervolgende politieauto! Met dit slimme trucje zal u dan ook echt nooit meer een boete krijgen. Sterker nog, het werkt altijd en overal! De truc bestaat uit 3 stappen. De ene is net wat ingewikkelder dan de andere, maar geen nood. We leggen het u allemaal stap voor stap uit.

STAP 1.
Let goed op de borden langs of boven de weg die aangeven hoe snel u mag rijden. Het getal op die borden is meteen ook de snelheid die u maximaal mag rijden.

STAP 2.
Kijk nu naar de snelheidsmeter op het dashboard. Dat is de grote wijzer die zich meestal recht voor de chauffeur bevindt. De wijzer geeft aan hoe snel u rijdt. Let op, sommige nieuwere voertuigen hebben een digitale snelheidsmeter. Ook die geven – in cijfers – aan hoe snel u rijdt.

STAP 3.
Dit is vaak de moeilijkste stap. Zorg dat de snelheid op je kilometerteller nooit hoger ligt dan de snelheid die op de verkeers of matrixborden staat aangegeven. (zie stap 1) Als u deze stappen volgt, kan u dus nooit een snelheidsboete krijgen.

Ondanks deze truc zo simpel is blijft het verbazingwekkend hoeveel mensen hier nog niet bekend mee zijn😉

Bron: Politie Rotterdam

To Top