112Vandaag

Gelderland

UPDATE: Man overleden na steekincident Apeldoorn

Recherchejas

Apeldoorn – De politie is vrijdagavond een onderzoek gestart nadat een 64-jarige man zwaargewond in een tuin aan de Deventerstraat werd gevonden. Samen met ambulancepersoneel werd eerste hulp verleend aan het slachtoffer. De man overleed korte tijd later in het ziekenhuis.

Uit eerste onderzoek blijkt dat de man is neergestoken. In de woning was ook een vrouw aanwezig, ze is aangehouden. De vrouw wordt nu gehoord over haar mogelijk betrokkenheid. Zowel de man als de vrouw zijn bewoner van de woning aan de Deventerstraat in Apeldoorn.

Afgelopen nacht heeft politie uitgebreid sporenonderzoek in en rond de woning gedaan. Ook vandaag wordt er nog onderzoek verricht. Ook worden mogelijke getuigen gehoord. Hebt u gisteravond voor het incident iets opvallends gezien of gehoord in de buurt en nog niet met de politie gesproken? Bel dan de politie via 0900-8844.

To Top