112Vandaag

Provincies

Gewonde man aangetroffen in Utrecht

ambulance

Utrecht – In de nacht van donderdagavond 31 mei op vrijdag 1 juni werd een gewonde man aangetroffen in een sloot. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.35 uur kwam een melding van een verdachte situatie aan de Noordersluis. Agenten gingen erheen en troffen een man aan met onder andere meerdere botbreuken. Hij was wel aanspreekbaar en kon de agenten vertellen dat hij mishandeld was door twee onbekende mannen. Een ambulance kwam ter plaatse en bracht het slachtoffer naar een ziekenhuis, waar hij werd behandeld aan zijn verwondingen.

Sinalement
Het 37-jarige slachtoffer kon één van de mannen omschrijven. Hij is tussen de 30 en 35 jaar oud en ongeveer 1,80 meter lang. Hij had gemillimeterd haar en droeg een T-shirt en een spijkerbroek. De man sprak Pools.

To Top