112Vandaag

Noord-Brabant

Aanhoudingen na vechtpartij in Breda

aanhouding op straat

Breda – Vrijdag 1 juni hebben agenten aan de Molenstraat twee 20-jarige mannen uit Etten-Leur opgepakt. Ze worden er van verdacht een 25-jarige man uit Capelle aan den IJssel ernstig te hebben mishandeld.

De politie kreeg rond 2.40 uur een melding van een vechtpartij aan de Visserstraat. Een aantal personen die bij de vechtpartij betrokken waren zouden daarbij zouden zijn weggelopen. Twee van die personen zouden mogelijk klappen hebben uitgedeeld. De mannen werd in de Molenstraat op aanwijzen van een medewerker van cameratoezicht staande gehouden en gearresteerd.

Slachtoffer
Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over zijn exacte toestand is niets bekend. De politie doet verder onderzoek naar de zaak en hoorde direct na het incident verschillende getuigen. Ook gaat ze camerabeelden bestuderen. De twee verdachten zijn ingesloten.

To Top