112Vandaag

Provincies

Meldingen bewoners leiden tot aanhouding drugsverdachte

De in beslaggenomen pers

Rotterdam – Melden helpt! Klachten van buurtbewoners hebben op 23 mei geleid tot de aanhouding van een 25-jarige man zonder bekende woonplaats.

De man was aanwezig in een pand aan het Schoonveld in Rotterdam, waar buurtbewoners al wekenlang over klaagden. Mensen meldden geluidsoverlast, maar vonden het ook verdacht en vervelend dat er overdags geregeld niemand in het pand leek te zijn, terwijl het ’s avonds en ‘s nachts vaak een komen en gaan van mensen was.

De in beslaggenomen ponypacks

Foto: Politie

Achter slot en grendel
Op basis van deze meldingen startte de politie een onderzoek dat in de arrestatie resulteerde. De daaropvolgende doorzoeking leverde een drugspers en een paar zakken met zogenaamde ponypacks op. Ook werd een paar duizend euro aan contant geld gevonden en in beslaggenomen. In het onderzoek werd in een auto al eerder een vuurwapen met munitie gevonden en in beslaggenomen.
De woning is afgesloten en de verdachte zit achter slot en grendel. Buurtbewoners kunnen dus weer ongestoord van hun nachtrust genieten. De recherche zet het onderzoek voort.

To Top