112Vandaag

Gelderland

Verkeerschaos op A2 van Den Bosch naar Utrecht door ongeluk

Zaltbommel – De A2 richting Utrecht is tussen Sint-Michielsgestel en Zaltbommel was maandagochtend afgesloten door een ongeluk met twee vrachtwagens. Volgens de ANWB stond er ruim 13 kilometer file. Ook in de richting van Den Bosch stond het vast, door kijkers.

Op de plek van het ongeval gingen twee rijstroken dicht vanwege politie-onderzoek en bergingswerkzaamheden. Het verkeer richting Utrecht moest omrijden over de A59 en de A27. De weg was rond 09.30 uur weer vrij.


Bart Meesters/ Meesters Multi Media

Gewonde
Een van de vrachtwagenchauffeurs zat na de aanrijding bekneld. Het slachtoffer is uit de cabine bevrijd en met onbekend letsel naar het
ziekenhuis gebracht. In de nacht van zondag op maandag gebeurde er ook al een ongeluk op de A2. Een personenauto reed toen bij Bruchem achter op een vrachtwagen. Ook op andere plekken in Gelderland staat het verkeer vanochtend vast door ongevallen. Op de A15 bij Ochten schoot een auto onder een busje en ook op de A28 bij Wezep gebeurde een ongeval met meerdere voertuigen.


Bart Meesters/ Meesters Multi Media

To Top