112Vandaag

Overijssel

Politie houdt schennispleger aan

Politiewagen met spoed

Hengelo – In de vroege ochtend van zondag 27 mei fietsten twee vrouwen op de parallelweg van de Deldenerstraat toen er plots een naakte man uit de bosjes langs de parallelweg kwam met alleen een muts als kleding. De man deed verder niets en riep ook niets.

De twee vrouwen gingen er na het incident op de fiets vandoor en kwamen even later surveillerende politiemensen tegen. Nadat beide vrouwen hun verhaal hadden gedaan, zette de politie direct de achtervolging in. De vrouwen gaven daarbij een beschrijving van de auto waarmee de man zich mogelijk verplaatste.

Op de kruising van de Deldenerstraat met de Geerdinksweg troffen de agenten een auto aan die aan de beschrijving voldeed. In de auto zat een man met ontbloot onderlichaam. In de auto trof de politie ook een muts aan. De politie hield de 45-jarige man uit Goor aan op verdenking van openbare schennis van de eerbaarheid.

Oproep
Mogelijk zijn er in de afgelopen tijd meer mensen geweest die het slachtoffer van deze man zijn geworden. De politie verzoekt hen om contact op te nemen. Dat kan via telefoonnummer 0900-8844 of via het meldformulier.

To Top