112Vandaag

Noord-Brabant

Krattendief aangehouden

aanhouding op straat

Breda – Een 23-jarige Bredanaar is maandag 28 mei 2018 omstreeks 00.30 uur, mede dankzij een alerte getuige door de politie op de Wingerdstraat aangehouden in verband met de verdenking van een diefstal van kratten vanaf een afgesloten terrein van een supermarkt aan de Cypresstraat.

De politie kreeg een melding dat personen die aan waren komen rijden in een bestelbusje, bezig waren aan de achterkant van een supermarkt aan de Cypresstraat met een inbraak. De dieven hadden het slot van de poort geforceerd.

Toen de agenten aankwamen zagen ze twee personen wegrennen. Een van de vluchters, een 23-jarige man, werd achterhaald en aangehouden. De andere verdachte wist te ontkomen. Het bestelbusje was al deels ingeladen met statiegeld kratten. Bij de bus stond nog een rolkar met kratten klaar om meegenomen te worden. Het busje van een verhuurbedrijf is in beslag genomen.

To Top