112Vandaag

Noord-Brabant

13 en 14 jarige jongens aangehouden voor diefstallen in Oisterwijk

politiewagen

Oisterwijk – Een 14-jarige jongen is vanmorgen door de bewoner betrapt terwijl hij bezig was met het stelen van goederen uit een schuurtje achter een woning aan de Pastoor van der Meijdenstraat.

De aangever sloot hem in afwachting van de politie in de berging op. De dief is door agenten overgenomen en aangehouden. In de brandgang waren al een elektrische step en een spacescooter klaargezet om mee te nemen.

Op de Scheibaan werden omstreeks 07.45 uur nog twee jongens( 13 en 14 jaar) in verband met deze diefstal aangehouden. Zij reden op een fiets die uit die berging was gestolen. Verder werd vanmorgen in Oisterwijk nog een jongen aangehouden ter zake de diefstal van een fiets op de Burgemeester Vogelslaan. De politie onderzoekt of de aangehouden jongens, die in Oisterwijk verblijven, bij meerdere recente diefstallen betrokken zijn geweest.

To Top