112Vandaag

Provincies

Vechtpartij Dordrecht eindigt in steekpartij

politieagent bij ambulance

Dordrecht – Een vechtpartij is zaterdagavond geëindigd in een steekpartij. Een 22-jarige man raakte hierbij gewond en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident gebeurde in de Bosboom Toussaintstraat net voor 19.00 uur. De politie heeft kort na de steekpartij zes verdachten aangehouden waaronder de verdachte die gestoken heeft.

Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is, daarom is de politie in de straat begonnen met een groot onderzoek. Duidelijk is in ieder geval dat er een vechtpartij was tussen een tiental personen op straat.

Hierbij werd het slachtoffer gestoken. De aanleiding van het incident is niet duidelijk. Heeft u informatie, geef dat dan door via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier.

To Top