112Vandaag

Provincies

Dronken vrouw slaat enkele malen over de kop in auto

ambulance en politie

Hoek – Afgelopen nacht is een 41-jarige vrouw uit Polen bij een eenzijdig ongeval gewond geraakt op de Molendijk.

Omstreeks 00.15 uur raakt de vrouw de macht over het stuur kwijt, ramt een paaltje en slaat met de auto een paar maal over de kop. Uiteindelijk rolt haar voertuig weer recht op de wielen en komt tegen een geparkeerde auto tot stilstand. De vrouw is door ambulancepersoneel nagekeken en vervolgens meegenomen naar het ziekenhuis.

Rekening gepresenteerd
Omdat direct na het ongeval is geconstateerd dat er een flinke alcohollucht om de vrouw heen hangt is er een blaastest afgenomen. Daaruit blijkt dat zij flink heeft gedronken. In het ziekenhuis is bloed van de verdachte afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet bekend. Na behandeling in het ziekenhuis is de vrouw op het politiebureau gehoord. Zij bekent te hebben gedronken en bovendien geen rijbewijs bezit. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt. Ook krijgt zij de rekening gepresenteerd van de schade die zij heeft aangericht. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

To Top