112Vandaag

Noord-Holland

Motorrijder rijdt in op verkeersregelaar in Vijfhuizen

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Vijfhuizen – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersincident op de Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen, waarbij een 38-jarige verkeersregelaar uit Almelo gewond raakte. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Omstreeks 10.50 uur stond het slachtoffer met zijn collega het verkeer te regelen op de Vijfhuizerdijk, waar tijdelijk een weghelft in verband met werkzaamheden was afgesloten. Het slachtoffer kreeg van zijn collega, die aan de andere kant van de wegversmalling stond, door dat een motorrijder een stopteken had genegeerd en was doorgereden in de richting van het slachtoffer. Deze zag de motorfiets aankomen en gaf hem ook een stopteken. De motorrijder remde niet, maar gaf volgens het slachtoffer gas en botste in het voorbijgaan tegen de verkeersregelaar aan. Deze kwam ten val en raakte korte tijd buiten bewustzijn.

De motorrijder bleef niet op de plaats van het ongeval, maar reed weg zonder dat zijn identiteit bekend is geworden. De man reed op een oud model motor. Hij droeg een groengekleurde jas en een ‘pot’helm.

To Top