112Vandaag

Noord-Holland

Man ernstig gewond op fietspad

Traumahelikoper

Zaandam – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op maandagavond plaatsvond op het fietspad naast de Albert Heijnweg in Zaandam. Hierbij raakte een 30-jarige man ernstig gewond. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Omstreeks 22.30 uur liep het slachtoffer met twee bekenden op het fietspad in de richting van het distributiecentrum van AH. Naast hen stopte een personenauto, waarvan de bestuurder iets wilde vragen. Het slachtoffer stak het fietspad over in de richting van de auto, toen juist een bromfietser vanuit tegengestelde richting aan kwam rijden. Het slachtoffer werd aangereden en liep een open beenbreuk op. Hij moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Ook de bromfietser kwam ten val. De bestuurder stond echter op, pakte zijn bromfiets, vertelde dat hij ijs om te koelen ging halen en verdween. Hij kwam niet weer terug. De identiteit van de bromfietser en zijn bromfiets zijn niet bekend.

To Top