112Vandaag

Limburg

Man aangehouden op verdenking van ontucht in Baarlo

Politieagent

Baarlo – De politie heeft dinsdag een 61-jarige man uit Baarlo aangehouden. Hij wordt verdacht van onzedelijke handelingen bij een minderjarig meisje. Het gaat voor zover nu bekend om één slachtoffer en daarover is aangifte gedaan.

De onzedelijke handelingen zouden afgelopen vrijdag hebben plaatsgevonden in het buitengebied van Venlo. Aanleiding voor de aanhouding is een politieonderzoek na een melding dat de man ongewenst gedrag had getoond in de richting van het kind. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De verdachte zit vast voor nader verhoor.

Omwille van het onderzoek doet de politie geen verdere mededelingen. Over de aard van de ontucht en de identiteit van het slachtoffer doet de politie vanwege de privacy eveneens geen mededelingen.

To Top