112Vandaag

Provincies

Mogelijke inbreker aangehouden in Bruinisse

Diensthond

Bruinisse – Vannacht om ongeveer 03.30 uur werd door een alarmcentrale een melding bij de politie gedaan. In een bouwkeet die geplaatst stond aan de Strandweg in Bruinisse zou worden ingebroken.

Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan, samen met een surveillance-eenheid uit Rotterdam en een hondengeleider. Zij troffen een auto op de aangegeven plek waarvan de motorkap nog warm aanvoelde. Er was op het eerste gezicht geen mens in de buurt te bekennen.

Toen de hond echter ging speuren, vond hij al snel een spoor en even later ook een verdachte. Deze 44-jarige man uit Melissant is aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar wordt hij vandaag gehoord door rechercheurs. De aangehouden verdachte is lichtgewond geraakt omdat hij werd gebeten door de politiehond. Bij de huisartsenpost is hij aan zijn verwondingen behandeld.

To Top