112Vandaag

Provincies

Dode bij schietpartij in Den Haag

politie auto met zwaailicht

Den Haag – Zondagavond 20 mei raakte een 56-jarige man uit Den Haag ernstig gewond bij een schietincident in een woning aan de Mijtensstraat. Het 56-jarige slachtoffer uit Den Haag overleed later in het ziekenhuis. Twee verdachten zijn aangehouden.

Aanhouding op straat
Rond 20:50 uur kwam de melding van een schietincident. Agenten troffen in een woning in de Mijtensstraat een ernstig gewonde man aan. Hij werd direct naar een ziekenhuis gebracht waar hij later kwam te overlijden. In de woning werd een 52- jarige vrouw en een 47- jarige man aangehouden. De twee Hagenaars zitten vast voor nader onderzoek naar hun mogelijke betrokkenheid bij dit incident. In de woning werd sporenonderzoek gedaan en er zal vandaag een uitgebreid buurtonderzoek plaats vinden om te achterhalen wat er zich in de woning heeft afgespeeld.

Iets gezien of gehoord?
Het rechercheteam komt graag met iedereen in contact die getuige is geweest van het schietincident of die mogelijk iets is opgevallen in de omgeving van de Mijtensstraat. Informatie kan worden doorgegeven via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

To Top