112Vandaag

Noord-Brabant

Drie gewonden bij vechtpartij in Oisterwijk

Politie met ambulance

Oisterwijk – Drie mannen zijn zondagochtend naar het ziekenhuis gebracht omdat ze verwondingen hadden opgelopen bij een vechtpartij op de Stationsstraat. De andere partij was al vertrokken. De politie start een onderzoek en zoekt getuigen.

Op zondag 20 mei 2018 om 2.40 uur kwam er een melding binnen vanuit de Stationsstraat. De beller gaf aan dat hij en de groep waarmee hij was aangevallen werd door een nog grotere groep mensen. Er vielen rake klappen. Verschillende bellers gaven aan dat er mensen gewond op straat lagen. Enkele politie-eenheden werden die kant op gestuurd. Toen ze ter plaatse waren troffen ze drie mannen aan met verwondingen aan hun hoofd. Ambulancepersoneel ontfermde zich over deze drie en bracht de mannen naar het ziekenhuis. Uit verschillende verklaringen bleek dat er een ruzie was ontstaan in een horeca gelegenheid aan de Stationsstraat tussen twee groepen jongeren. Dat was uiteindelijk zo opgelopen dat er in de straat een vechtpartij ontstond waarbij het drietal gewond was geraakt.

Onderzoek
De drie gewonden komen uit Berkel-Enschot. De politie zal in de loop van zondag contact opnemen met de slachtoffers voor het doen van aangifte. Er wordt onderzocht of er camerabeelden zijn van of de ruzie in de horeca gelegenheid of van de vechtpartij op straat. Maar zeker is dat er mensen getuige zijn geweest die meer kunnen zeggen over de identiteit van de verdachten. Getuigen of mensen met tips kunnen zich melden bij de politie:
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

To Top