112Vandaag

Buitenland

Succesvolle integrale verkeerscontroles

politie controleert voertuig

Venlo – Bij diverse verkeerscontroles rondom Venlo zijn donderdag in totaal 192 voertuigen en 530 personen gecontroleerd. Daarbij werden enkele personen aangehouden, onder meer voor overtreding van de Opiumwet.

Op de A74 werd in een vrachtauto grondstoffen voor synthetische drugs ontdekt en bij een controle op de A67 werden twee mannen gearresteerd in verband met een gestolen voertuig en gestolen kentekenplaten. Ook bij de controle op de N280 liep een man tegen de lamp, omdat hij werd gezocht voor een drugsdelict. Daarnaast werden diverse weggebruikers bestuurd voor het rijden zonder rijbewijs, rijden met ongeldige kentekenplaten.

Aan de controles werd deelgenomen door de Douanedienst, de Koninklijke Marechaussee, de Belastingdienst en de Duitse politie.

To Top