112Vandaag

Limburg

Man aangehouden na bedreiging verzekeringsmaatschappij

geboeid

Tilburg, Swalmen – Donderdagavond is een man aangehouden verdacht van bedreigingen die hij geuit zou hebben ten opzichte van een verzekeringsmaatschappij.

Op 14 mei 2018 werd er in Tilburg door een medewerker van een verzekeringsmaatschappij gevestigd aangifte gedaan van bedreiging. Via mail had een persoon bedreigingen geuit ten opzichte van deze maatschappij. Er is een onderzoek gestart en uiteindelijk kon men achter de identiteit van de verdachte komen.

Deze man van 62 jaar uit Swalmen is donderdag 17 mei 2018 in zijn woning aangehouden. In zijn woning zijn enkele goederen in beslag genomen waaronder zijn digitale apparatuur. De verdachte is vrijdag voor de Rechter-Commissaris geleid en blijft langer vast zitten.

To Top