112Vandaag

Noord-Brabant

Tilburgse bedreigt agent met aardappelschilmes

Politieauto met zwaailicht

Tilburg – De politie heeft aan de Gasthuisring een 57-jarige Tilburgse aangehouden. Ze wordt er van verdacht een fiets te hebben gestolen. Toen een agent haar wilde aanhouden bedreigde ze hem met een aardappelschilmes.

De agent werd op donderdag 17 mei rond 23.00 uur ingeseind over de diefstal. Hij ging op de melding af en kwam op de Gasthuisring de melder tegen. Die wist te melden dat de verdachte even verderop in een portiek zat.

De diender sprak de vrouw aan, die ontkende in alle toonaarden en begon de agent te bedreigen met een mes. Daarop heeft de diender direct pepperspray in haar gezicht gespoten waarop de vrouw het op een lopen zetten. Ze kon even verderop met assistentie van een andere agent worden opgepakt. Ze is ingesloten voor verder onderzoek. De fiets is nog niet terecht.

To Top