112Vandaag

Noord-Holland

Man aangehouden na verkeersruzie

Twee agenten drukken verdachte tegen de grond

Krommenie – Een 45-jarige man uit Krommenie werd woensdagmiddag aangehouden nadat hij een 59-jarige man uit Den Helder had mishandeld. De mishandeling vond rond 15.30 uur plaats aan de Eikelaan.

Kort voor de mishandeling, stonden de twee mannen in hun auto’s stil voor een verkeerslicht aan de Heiligeweg. De bestuurder uit Krommenie stond achter het slachtoffer en toeterde dat hij door moest rijden.

Het slachtoffer parkeerde even later zijn auto aan de Eikelaan, evenals de andere bestuurder. De man stapte zijn auto uit, liep naar het slachtoffer en gaf hem vervolgens enkele klappen. Daarna stapte de man weer in en reed weg. Oplettende getuigen noteerden het kenteken van de man en de politie kon de man aanhouden bij zijn woning. Het slachtoffer moest ter controle met de ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.

To Top