112Vandaag

Noord-Holland

Gewonde bij grote brand in ’t Zand

’t Zand – Aan de Koning Willem II-weg in ’t Zand is vrijdagmiddag 18 mei een grote uitslaande brand uitgebroken in een bedrijfspand waar hout wordt opgeslagen. Eén persoon heeft brandwonden opgelopen door het vuur.

Vlammen sloegen hoog uit het pand en in de wijde omgeving waren grote zwarte rookwolken te zien. Meerdere brandweerwagens gingen naar de brand toe. Vanwege de vele rook die bij de brand vrijkwam werd omwonenden geadviseerd ramen en deuren te sluiten.

Foto: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

Het pand is volledig verwoest. Ook is het huis naast het afgebrande gebouw ernstig beschadigd. Een aantal mensen op het industrieterrein van ’t Zand zat vanwege de brand enige tijd zonder stroom. Inmiddels is de storing verholpen.

To Top