112Vandaag

Provincies

Naakte man in ‘bad trip’

In de onderstaande video zie je hoe een man onder invloed van drugs rare capriolen uithaalt en de meest rare dingen zegt.

Bedenk van te voren goed wat de gevolgen kunnen zijn van drugs als je hier mee aan de slag gaat. Als deze man geweten had dat hij er zo bij zou lopen na het gebruik van bepaalde truffels, was de kans groot geweest dat hij het niet ingenomen had.

Deze bad trip liep gelukkig af zonder grote gevolgen, maar ook dat kan anders natuurlijk. Het beste preventieve advies dat wij kunnen geven is ‘Don’t do drugs’ dan weet je zeker dat je niet in zulke situaties belandt.

Wat is een bad trip?

Een bad trip is een panische reactie die kan voorkomen na het gebruik van een psychedelisch of hallucinogeen middel, zoals lsd of paddo’s. Aangezien het woord “trip” altijd verwezen heeft naar de effecten van psychedelische middelen, kunnen paniekreacties die het gevolg zijn van alcoholmisbruik of inname van verdovende of stimulerende drugs geen “bad trip” genoemd worden.

Vaak is er sprake van bestaande psychische problemen en/of combinatie van verschillende drugs waaronder alcohol. In de regel treden bad trips op wanneer het middel gebruikt wordt in een onrustige omgeving en zonder goede voorbereiding en begeleiding. (Bron Wikipedia)

Gebruik je toch drugs? Wees dan in ieder geval goed op de hoogte van de drugs die je inneemt!

To Top