112Vandaag

Provincies

Dader overval Amersfoort snel aangehouden

Politieauto met zwaailichten

Amersfoort – Woensdagochtend 16 mei overvielen twee mannen een bedrijf aan de Xenonweg. Eén verdachte is aangehouden.

Rond 08.10 uur kwamen twee mannen het bedrijf in. Ze bedreigden de aanwezige medewerkers met een wapen en gingen ervandoor in een blauwe Volkswagen Golf. Een getuige zag kans om een ruit van de auto in te trappen. Die auto werd teruggevonden op de Eemweg in Soest. In de omgeving konden agenten een verdachte aanhouden. Zijn mogelijke betrokkenheid bij de overval wordt onderzocht.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek, bel dan met de districtsrecherche in Amersfoort via 0900-8844 of anoniem 0800-7000. Melden kan ook online via onderstaand meldformulier.

To Top