112Vandaag

Buitenland

Man steekt in op passanten in Parijs: 1 dode, 4 gewonden

Politie in Parijs

Parijs – Een man heeft zaterdagavond in Parijs op straat passanten aangevallen met een mes. Volgens de eerste berichten zijn door de steekpartij zeker vier mensen gewond geraakt, van wie er een is overleden meldt De Telegraaf.

Twee van de vijf gewonden zijn er ernstig aan toe. Twee raakten lichtgewond. De steekpartijen vonden plaats in het tweede arrondissement in de buurt van l’Opéra. De politie heeft de dader doodgeschoten.

Het Parijse Openbaar Ministerie heeft de Brigade Criminelle, de afdeling zware misdaad van de politie, aangewezen om het onderzoek te leiden. ‘La BC’ heeft onder meer terrorismebestrijding in haar takenpakket.

https://twitter.com/dezouzart/status/995383005098147841?s=19

To Top