112Vandaag

Noord-Brabant

Man aangehouden voor schietpartij Den Bosch

Politiewagen

‘s-Hertogenbosch – In een onderzoek naar een schietincident in ’s-Hertogenbosch eerder deze week, De politie hield vrijdagmiddag 11 mei een 42-jarige man uit Den Bosch aan. Voor zover bekend raakte niemand gewond bij het schietincident.

Bij de meldkamer kwamen in de vroege ochtend van 10 mei meldingen binnen dat er geschoten zou zijn in de Cypresstraat in ’s-Hertogenbosch. De politie ging met spoed naar de opgegeven locatie gegaan. Daar troffen zij niemand aan. Bij een nauwkeurige scan van de omgeving ontdekten de politie schade aan geparkeerde auto’s die wijst in de richting van een schietincident. Gedurende het onderzoek kwam de 42-jarige Bosschenaar als verdachte naar voren. Hij werd vrijdagmiddag in zijn woning aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

To Top