112Vandaag

Noord-Brabant

Verkeersruzie loopt uit de hand

arrestant wordt afgevoerd

Oisterwijk – Een 17-jarige jongen is dinsdagmiddag 8 mei aangehouden omdat hij na een verkeersruzie een 49-jarige automobilist zou hebben geslagen.

Het conflict ontstond toen de jongen op een scooter rond 15.30 uur op het fietspad aan De Lind reed. De automobilist vertelde dat hij overstak naar de Dorpstraat en daarbij over het fietspad reed. De scooterrijder claxonneerde en ging achter de auto aanrijden.

De automobilist stopte en stapte uit. Er ontstaat een conflict dat uit de hand loopt. De scooterrijder geeft de man een paar klappen geeft en daarna gaat hij er op de scooter vandoor. Omstanders herkennen de jongeman. Agenten korte tijd hem later aangehouden. Hij is op een politiebureau verhoord en mocht daarna weer naar huis.

To Top