112Vandaag

België

Vrouw aangevallen door hardloper

Politie met ambulance

Meliskerke – Een 33-jarige fietsster uit Serooskerke is donderdag 26 april rond 11.30 uur op het fietspad aan de Koekoeksweg mishandeld door een onbekende hardloper en een fietsster.

De fietsster reed vanaf Meliskerke richting Aagtekerkestond over het fietspad. Ze stopte, omdat haar hond zijn behoefte moest doen. De hond was niet aangelijnd, maar stond vermoedelijk naast de fiets. Een hardloper met een Belgische tongval, die gevolgd werd door een vrouw op een fiets, klaagde over het niet aanlijnen van de hond. Er ontstond een meningsverschil. Er werd geduwd en de vrouw, die de hardloper volgde, deed daaraan mee. De hardloper pakte de aangeefster bij de keel vast. Die probeerde zich los te vechten. De man liet haar los en zij vluchtte op de fiets weg. Ze is licht gewond geraakt. Zover bekend heeft de hond zich niet met de worsteling bemoeid.

De politie is op zoek naar de hardloper en de vrouw. Het gaat om een man rond de 45 jaar, bril, donkerblond/lichtbruin haar. Hij droeg een strakke, korte broek en een fel geel shirt. De vrouw is ook rond de 45 jaar, half lang bruin krullend haar en ze fietste op een fiets met fietstassen.

To Top