112Vandaag

Gelderland

Jongens aangehouden voor overvallen en berovingen in Nijmegen

politie auto met zwaailicht

Nijmegen – De politie heeft vanmorgen twee 18-jarige Nijmegenaren aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn geweest bij berovingen op pizzakoeriers, een woningoverval op de Muntmeesterlaan en een Chinees restaurant in Nijmegen.

Intensief speurwerk van het team dat de berovingen en overvallen onderzocht heeft wederom verdachten opgeleverd. Al eerder werd gemeld dat een 20-jarige Arnhemmer was aangehouden door het team. De Arnhemmer zit nog vast. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Gekoppeld aan de aanhoudingen zijn doorzoekingen verricht. Begin dit jaar werden diverse pizzakoeriers beroofd. Om dit een halt toe te roepen werd een speciaal team binnen de recherche geformeerd die zich uitsluitend met deze zaken zou gaan bezighouden.

De politie zet het onderzoek voort. Om het onderzoek niet te verstoren doen we op dit moment geen verdere mededelingen.

To Top