112Vandaag

Noord-Brabant

Twee doden bij eenzijdig verkeersongeval Tilburg

Tilburg – Afgelopen nacht is een auto met daarin drie mannen op de Ruekertbaan door nog onbekende oorzaak tegen een boom gebotst. De 23-jarige bestuurder uit Tilburg overleed ter plaatse. . Een van de andere inzittenden, een eveneens 23-jarige Tilburger, overleed in het ziekenhuis. Een 26-jarige Tilburger die ook in het voertuig zat, raakte zwaar gewond.

Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse nadat omstreeks 03.20 uur gemeld werd door een omwonende dat bij een eenzijdig verkeersongeval een auto op de Rueckertbaan tegen een boom was gebotst. Er zaten drie slachtoffers in de auto. Agenten begonnen de 23-jarige bestuurder direct te reanimeren, dit mocht echter niet meer baten. Hij bleek te zijn overleden.

Twee andere inzittenden werden met hulp van brandweerlieden uit de zwaar beschadigde auto gehaald en met ambulances met spoed naar het St. Elisabethziekenhuis gebracht. Daar overleed een van hen, een 23-jarige Tilburger, aan zijn verwondingen. Een 26-jariige Tilburger raakte zwaar gewond. Het politieteam Leijdal en een ongevallenanalist van het team Verkeer doen verder onderzoek naar de toedracht.

To Top