112Vandaag

Noord-Brabant

Tilburgse vrouw beroofd van haar mobieltje

politie

Tilburg – Een 21-jarige Tilburgse is afgelopen nacht omstreeks 04.05 uur op de Heuvelstraat van haar telefoon beroofd. Ze rende de dader nog achterna maar verloor hem op de Nieuwstraat uit het oog. De politie roept getuigen op om contact op te nemen.

Het slachtoffer liep al bellend met haar roze iPhone over de Heuvelstraat in de richting van de schouwburg. Ter hoogte van de Hema kwam een man naast haar fietsen. Hij stapte af en vroeg aan haar of hij even met haar mobieltje mocht bellen. Ze stemde daar in toe. Ze hoorde dat hij belde met een nummer maar kennelijk geen contact kreeg. Hierna ging hij er met haar GSM-telefoon vandoor. Hij rende de via de Langestraat en Korte Tuinstraat de Nieuwstraat in. Het slachtoffer rende hem achterna, maar raakte hem op de Nieuwstraat uit het oog. Vermoedelijk is hij het Vincentiuspad ingegaan.

Oproep
Het zou gaan om een blanke man, circa 1.70 meter lang, hij had een normaal postuur en droeg sportschoenen. Getuigen die meer informatie hebben over deze beroving kunnen bellen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

To Top