112Vandaag

Noord-Holland

Man overleden na aanrijding met 12-jarige in IJmuiden

Politie met ambulance

IJmuiden – Op vrijdagmiddag raakte een 72-jarige man uit IJmuiden ernstig gewond bij een verkeersongeval op de Kromhoutstraat in IJmuiden. Het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwonding overleden.

Omstreeks 15.30 uur fietste een groepje jongens over het fietspad vanaf het strand in de richting van de Dokweg. De jongens werden ingehaald door het slachtoffer, die in dezelfde richting fietste.

Bij het passeren kwam het slachtoffer in botsing met een van de jongens uit het groepje, een 12-jarige jongen uit IJmuiden. Beiden kwamen ten val. Daar waar de jongen nagenoeg geen letsel had, bleek de man ernstig gewond te zijn. De man werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Daar is het slachtoffer aan zijn verwondingen overleden.

De politie stelt een onderzoek in.

To Top