112Vandaag

Limburg

Man en vrouw neergeschoten in Geleen

Traumahelikoper

Geleen – Op de Rijksweg Zuid zijn zondagochtend twee personen gewond geraakt bij een schietincident. Het gaat om een man en vrouw die daar in de straat wonen. Het incident vond rond 7.00 uur op straat plaats.

De politie heeft direct een onderzoek opgestart en de omgeving afgezet. Het is niet nog niet duidelijk of het om één of meerdere daders ging. Na het misdrijf ging er een auto tussenuit. Deze auto is nog spoorloos. Beide slachtoffers zijn inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van de verwondingen is nog niet meer informatie bekend. Een traumahelikopter kwam ter plekke voor medische hulp.

Getuige?
Getuigen die meer weten kunnen contact opnemen met het onderzoeksteam op 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

To Top