112Vandaag

Provincies

Man beroofd bij woning

Politiewagen met spoed

Bilthoven – In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 april werd een man overvallen. Hij werd beroofd van een onbekend geldbedrag. De politie zoekt getuigen.

Rond 2.15 uur kwam het slachtoffer, na een avondje uit, thuis toen hij voor zijn woning aan de Soestdijkseweg Zuid plotseling werd belaagd door een onbekende man. Er ontstond een worsteling, waarbij hij op de grond viel en lichtgewond raakte. De overvaller beroofde de man en ging er te voet met een onbekend geldbedrag vandoor. Het hevig geschrokken slachtoffer alarmeerde de politie.

Signalement
De verdachte is een man met een slank, atletisch postuur. Hij is ongeveer 1,90 meter lang en sprak Nederlands met een accent. Hij droeg een donkere jas, een donker shirt en een blauwe spijkerbroek. Zijn gezicht was bedekt met een sjaal of een masker en hij had blauwe sportschoenen aan met een witte streep, mogelijk van het merk Nike.

To Top