112Vandaag

Noord-Holland

4 aanhoudingen na schietpartij in Amsterdam

politie

Amsterdam – De politie is naar aanleiding van een schietincident op het Nigtevechthof op zondag 15 april 2018 op zoek naar getuigen en/of beeldmateriaal. Bij het schietincident raakte niemand gewond.

Die avond is rond 22.00 uur is op het Nigtevechthof meerdere keren geschoten. Naar aanleiding hiervan zijn vier verdachten aangehouden. Deze zijn na verhoor heengezonden, maar zijn nog wel verdachten in deze zaak.

Weggerend
Eén verdachte is nog voortvluchtig en heeft het volgende signalement: Man, donker getint, leeftijd tussen de 16 en 20 jaar, normaal postuur, lengte 1.65 – 1.70 m., in het zwart gekleed. Hij is na het schietincident over het Nigtevechthof in de richting van het Nieuwlandhof weggerend.

Heeft u informatie met betrekking tot dit incident of beeldmateriaal neem dan contact op met de politie op 0900-8844, Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via het tipformulier. Het uploaden van beeldmateriaal kan via het tipformulier.

To Top