112Vandaag

Noord-Brabant

OM legt gebiedsverboden op voor huldigingfeest PSV

Naar aanleiding van ongeregeldheden bij de voetbalwedstrijd PSV-Ajax gisteravond, heeft het Openbaar Ministerie Oost-Brabant aan drie personen een gebiedsverbod opgelegd.

Dit betekent dat deze personen niet bij het stadion mogen komen, niet langs de route die de platte kar met de spelers door de stad maakt, mogen verblijven en niet op het stadhuisplein waar de ploeg gehuldigd wordt, mogen komen.

Twee personen (25-jarige man uit Eindhoven en een 34-jarige man uit Schijndel) hebben het gebiedsverbod gekregen voor het bezit van illegaal vuurwerk. Een 19-jarige man uit Helmond heeft het gebiedsverbod gekregen omdat hij gister geen gehoor gaf aan het opvolgen van een bevel van een politieagent en deze vervolgens ook heeft beledigd.

Het gebiedsverbod geldt tot dinsdagochtend 08.00 uur, zodat deze personen niet bij de huldiging aanwezig kunnen zijn.

To Top