112Vandaag

Gelderland

Fietser in zorgwekkende toestand na aanrijding met beschonken bestuurder

beschonken

Herwijnen – Gisteravond kort voor negen uur is er een ernstige aanrijding geweest op de Parallelweg ter hoogte van de Kromme Akkers in Herwijnen.

Het slachtoffer is een 51-jarige man uit Herwijnen. Hij stond met zijn fiets stil op de Parallelweg en werd van achteren aangereden. Hij ligt in zorgelijke toestand in het ziekenhuis. De bestuurder van de auto was onder invloed van alcohol en is aangehouden.

Wildplasser
Na het ongeluk hield de politie nog iemand aan op dezelfde plek. Er stond iemand wild te plassen, toen de politie de persoon een bekeuring wilde geven verzette de wildplasser zich. Ook werd de telefoon van de agent vernield, de persoon is aangehouden.

In Herwijnen is dit weekend Boeruh Rock. Het ongeluk was in de buurt van het festivalterrein. Op het ongeluk kwam onder meer een traumahelikopter af.

To Top