112Vandaag

Noord-Brabant

Vrouw aangerand in Eindhoven

politie

Eindhoven – In een onderzoek naar een aanranding die woensdag plaatsvond in Eindhoven is de politie op zoek naar een specifieke getuige met een hondje. Zij heeft waarschijnlijk belangrijke informatie.

Een 22-jarige vrouw uit Eindhoven liep woensdagavond tussen 18.45 en 19.00 uur over het Menthellapad in Eindhoven toen ze werd aangerand door een man. Dankzij een goed signalement van de dader pakten agenten ongeveer een uur later op de nabijgelegen Leenderweg een verdachte op. Deze 47-jarige Eindhovenaar zit vast en wordt verhoord. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed en is opgevangen.

Getuige
Uit het onderzoek is gebleken dat een nog onbekende vrouw getuige moet zijn geweest van de aanranding. Deze vrouw liep met een klein hondje over het Menthellapad. Het gaat om een kleine vrouw van rond de 50 à 60 jaar met blond haar. Het hondje was bruin/zwart van kleur. De politie komt heel graag met deze vrouw in contact omdat zij waarschijnlijk belangrijke informatie heeft over het voorval.

To Top