Moeder overleden na ongeval, dochter stabiel - 112Vandaag

112Vandaag

België

Moeder overleden na ongeval, dochter stabiel

Belgische politiebus met spoed

Lokeren – Een moeder die gisteren bij een zwaar verkeersongeval in het Belgische Lokeren ernstig gewond raakte, is overleden. De 11-jarige dochter van de 37-jarige vrouw is er beter aan toe meldt HLN.

Het ongeval gebeurde gisteren op de Gentse Steenweg in Lokeren. Rond half vijf verloor de vrouw de controle over het stuur toen ze met haar Honda richting Lokeren reed. De wagen begon te slippen en crashte zijdelings tegen een boom.

De impact op de passagierskant van de wagen was enorm zwaar. De wagen plooide zich volledig rond de boom. De inzittenden, een moeder en haar kind van 11 jaar, zaten gekneld in het wrak en moesten door de brandweer bevrijd worden.

To Top