112Vandaag

Noord-Brabant

Brute overval op gezin in Rosmalen

Overval Rosmalen

Rosmalen – De recherche is een onderzoek begonnen naar een woningoverval die dinsdagavond werd gepleegd op een vrijstaande woning aan de Graafsebaan in Rosmalen.

Tegen 23.00 uur kreeg de politie een melding van de overval. Rond 21.00 uur drongen zeker drie gemaskerde mannen de woning binnen. Ze bedreigden de twee aanwezige bewoners met een vuurwapen en bonden het echtpaar vast. Met twee dochters die kort daarna binnen kwamen gebeurde hetzelfde. Het huis werd langere tijd doorzocht en uiteindelijk gingen de daders ervandoor met onder meer geld en sieraden. Geen van de vier slachtoffers raakte gewond, maar iedereen is erg geschrokken van wat hun is overkomen.

Onderzoek
Specialisten van de politie doen uitgebreid sporenonderzoek in de woning. Daarnaast wordt met mensen uit de buurt gesproken. Camerabeelden uit de omgeving worden opgevraagd en geanalyseerd. Mogelijk is er iets op te zien dat het team verder kan helpen. De daders zijn er vermoedelijk vandoor gegaan in een auto, maar het niet duidelijk in welke richting ze zijn gevlucht. De recherche houdt er rekening mee dat er meer dan drie daders waren en is dringend op zoek naar mensen die meer weten.

Wie weet meer?
De politie komt graag in contact met mensen die iets van de overval hebben meegekregen. Heb je de daders kort voor of na overval gezien? Weet je of ze inderdaad met de auto waren? Heb je misschien gezien waar de auto geparkeerd stond? Heb je een idee wie de daders zijn? Alle informatie is welkom bij het rechercheteam, dat bereikbaar is op 0900-8844. Tips en informatie kan ook worden doorgegeven via het tipformulier. Heb je informatie, maar blijf je liever anoniem? Meld het via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

To Top