112Vandaag

Provincies

Zes aanhoudingen na mishandeling in Goes

arrestant wordt afgevoerd

Goes – De politie heeft aan de Wijngaardstraat zes jonge mannen opgepakt. Ze zouden daar een 19-jarige man uit Goes hebben mishandeld.

Volgens het slachtoffer liep hij op zondag 25 maart rond 4.25 uur op de Wijngaardstraat. Daar zou hij, ter hoogte van de Koepoort, een woordenwisseling hebben gehad met een groep jonge mannen. De man werd vervolgens door ze mishandeld. De politie heeft zes personen aangehouden. Het gaat om drie verdachten (17, 18, 19 jaar oud) uit Zierikzee, een 18-jarige jongen uit Nieuwerkerk, een 19-jarige jongen uit Kerkwerve en een 24-jarige man uit Goes. Ze zijn allemaal ingesloten voor verder onderzoek.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. Een man op een fiets die de vechtpartij gezien heeft zou mogelijk een belangrijke getuigen kunnen zijn. Ook andere getuigen kunnen zich melden via 0900-8844, via MMA 0900-7000 of via het tipformulier.

To Top