112Vandaag

Limburg

Steen op rijdende auto gegooid

Schade aan voorruit

Kerkrade – De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat er zondagmorgen een steen door een voorruit werd gegooid van een auto. De bestuurder, een 69-jarige man uit het Duitse Baesweiler, kwam met de schrik vrij. Hij raakte niet gewond.

De automobilist reed even voor 6.00 uur vanuit Kerkrade richting Landgraaf over de Roderlandbaan. De steen werd aan het einde van de tunnel, vanaf een viaduct op de auto gegooid. Hij ging dwars door de voorruit. Het is onduidelijk wie hiervoor verantwoordelijk is. Agenten hebben na de melding direct een onderzoek ingesteld in de omgeving, maar troffen niemand aan.

Tips?
De politie komt graag in contact met mensen die iets verdachts hebben gezien of meer weten over deze zaak. Tips zijn welkom via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Informatie kan ook doorgegeven worden via het tipformulier.

To Top