Man aangehouden bij basisschool in Eindhoven

Eindhoven
Foto: Politie

Eindhoven – Een dronken man is donderdag in Eindhoven aangehouden nadat hij zich volgens de politie ‘vervelend’ en ‘dreigend’ had gedragen op het schoolplein van een basisschool in de stad.

Bij de basisschool troffen de agenten een bekende man aan die vervelend was geweest bij de basisschool. Hij was in een dronken toestand het schoolplein op gegaan terwijl hij hier niks te zoeken had. Hij was dreigend naar ouders geweest en wilde niet van het schoolplein vertrekken. Uiteindelijk, na wat hulp van een paar ouders, was hij toch van het schoolplein vertrokken maar bleef hij vervelend: schreeuwen, dreigend en proberen het schoolplein op te komen.

Agenten hielden de man aan voor wanordelijkheden en openbare dronkenschap. Tijdens de aanhouding verzette de man zich en tijdens het vervoer beledigde hij collega’s. Ook plaste hij zijn ophoud cel vies en besmeurde hij de cel met bloed. Deze feiten werden hem ook ten laste gelegd.