112Vandaag

Provincies

Jongen aangehouden na vuurwerkincident, politie zoekt getuigen

aanhouding op straat

Breskens – Zaterdagavond zijn bij een ontploffing aan de Philips van Kleefstraat diverse rolluiken en een auto vernield. De politie hield dinsdagmiddag een jongen aan.

Zaterdagavond rond 21.00 uur hoorden diverse omwonenden in de buurt van de Philips van Kleefstraat een enorme knal en waarschuwden de politie. Bij onderzoek bleek dat een flinke ontploffing was veroorzaakt. Onderzocht wordt nog waardoor. Door de klap werden enkele rolluiken van omliggende woningen beschadigd. Bij de ontploffing werd een steen door het plaatwerk van een auto geblazen. De politie heeft een aangifte van de autobezitter opgenomen.

Aanhouding
De politie startte een onderzoek, wat leidde naar de aanhouding van een 16-jarige jongen uit Breskens. Hij werd dinsdagmiddag aangehouden en voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht.

Weet u meer over de knal?
De politie is op zoek naar mensen, die meer weten over de enorme knal of iemand met een explosief hebben gezien. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2018063641.

Doe altijd aangifte!
Bent u ook slachtoffer en hebt u nog geen aangifte gedaan? Bel dan met de politie: 0900-8844 om in uw omgeving aangifte te doen. Vermeld hierbij zaaknummer 2018063641.

To Top